Julkaistu 
Martti Heikkinen

Loma-Kolille rakennetaan uusi caravan-alue

Jukka Sunisen taustalla olevaan tilaan rakennetaan kaksikerroksinen, noin 300 neliön kokoinen Kolin Asema -niminen tilausravintola ja näyttelykeskus. Martti Heikkinen Jukka Sunisen taustalla olevaan tilaan rakennetaan kaksikerroksinen, noin 300 neliön kokoinen Kolin Asema -niminen tilausravintola ja näyttelykeskus.

Loma-Kolilla sijaitseva Kolikeskus valmistautuu kovaa vauhtia lähestyvään matkailukesään. Kansallismaisemiin tuleville matkailijoille halutaan tarjota uusia palveluita jo tänä suvena. Lieksan kaupunki on myöntänyt Merilänrannantiellä sijaitsevalle, Jukka Suninen oy:n ylläpitämälle Kolikeskukselle toimenpideluvan Camping & Caravan -alueen rakentamiselle.

- Toimenpidelupa on nyt myönnetty ja ensimmäisten kiinteiden huoltorakennusten vesijohtojen viemäröintityöt sekä sähköjohtojen kaapelointityöt on jo aloitettu. Verkostotyöt on tarkoitus saada valmiiksi kahden seuraavan viikon aikana, kertoo toimitusjohtaja Jukka Suninen.

Kolikeskuksen välittömään läheisyyteen, noin 2,5 hehtaarin alueelle rakennetaan yhteensä 39 caravan-paikkaa sekä seitsemän majoitusmökkiä.

- Rakennamme matkailijoiden käyttöön myös huoltorakennukset uusine pesu- ja suihkutiloineen, saunan sekä ajanmukaiset syväkeräysastiat jätehuoltoa varten. Tarkoituksena on rakentaa myös pesupaikka polkupyörille, golfharjoittelualue sekä latauspisteitä sähköautoa käyttäville matkailijoille, Suninen luettelee.

Lisää uusista investoinneista Lieksan Lehdessä 22.4.

Kommentoi

Hae sivuilta