Julkaistu    |  Päivitetty 
Harri Ronkainen

Lieksan Laatuherkkujen vienti Ruotsiin laajenemassa

Teijo Lyytisen johtaman Lieksan Laatuherkkujen valmistamasta Manna Mascarponesta on tulossa uusi Ruotsin-vientituote. Harri Ronkainen Teijo Lyytisen johtaman Lieksan Laatuherkkujen valmistamasta Manna Mascarponesta on tulossa uusi Ruotsin-vientituote.

Lieksan Laatuherkut oy aloitti noin vuosi sitten vegaanisen riisipuuron viennin Ruotsin markkinoille. Nyt se on kehittänyt Manna mascarponen, jota tarjotaan uutena tuotteena Ruotsin-vientiin.

- Tällä viikolla lähtevät näytteet uudesta tuotteesta. Niitä esitellään viikolla 20 paikalliselle keskusliikkeelle, selvitti toimitusjohtaja Teijo Lyytinen viime keskiviikkona.
Lieksan Laatuherkut valmistaa elintarvikkeita sekä omalla merkillä että private labelina. Jatkuvan tuotekehityksen ja asiakkaiden toiveiden kuuntelemisen tuloksena syntyy uusia tuotteita.
Manna mascarponea myydään jo Suomessa, ja tarkoituksena on siis se, että kohta myös ruotsalaiset pääsevät herkuttelemaan sillä.

- Manna mascarpone on vähälaktoosinen herkullinen välipala ilman lisättyä sokeria. Korkealaatuinen mascarponejuusto takaa täyteläisen maun, jota ei voi vastustaa  – vadelmahillon kera! Lieksan Laatuherkut esittelee Manna mascarponea.

Lue lisää aiheesta tiistain 11.5. Lieksan Lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta