Julkaistu    |  Päivitetty 
Marja Mölsä

Lumimyräkkä työllistänyt pelastuslaitosta ja poliisia – Lieksassa kaksi liikenneonnettomuutta illan aikana

Talvi yllätti autoilijat, ajokeli on nyt huono. Marja Mölsä Talvi yllätti autoilijat, ajokeli on nyt huono.

Iltapäivällä alkanut matalapaineen mukanaan tuoma lumimyräkkä on työllistänyt pelastuslaitosta ja poliisia Pohjois-Karjalassa.

Esimerkiksi pelastuslaitoksella on ollut kello 19:ään mennessä kaikkiaan 18 tehtävää, liikenneonnettomuuksia ja teille kaatuneit puita. Lieksassa tehtäviä on ollut kaksi kappaletta. Ensimmäinen niistä sattui Kainuuntien ja Urheilukadun risteyksessä kello 15.10 aikoihin. Osallisena oli kaksi henkilöautoa, joissa oli yhteensä neljä matkustajaa. Yksi matkustajista loukkaantui lievästi. Toinen onnettomuuksista sattui hieman ennen iltakuutta Ahvenisentiellä lähellä kantatien risteystä, kun hakerekan nuppi suistui ojaan. Paikalla oli hinaustyöt käynnissä vielä kello 19.30 aikoihin. Onnettomuus aiheuttanut henkilövahinkoja.

Liikkeellä ollut yleisökin on ollut valppaana. Pelastuslaitos sai ilmoituksia samoista ojassa olleista autoista ohiajaneilta ihmisiltä. Pelastuslaitos muistuttaa, että onnettomuuspaikalle on syytä pysähtyä turvalliseen kohtaan ja varmistaa tilanne ennen soittamista hätänumeroon.

Uutista päivitetty kello 19.45: Lisätty tiedot Lieksassa tapahtuneista onnettomuuksista.

Kommentoi

Hae sivuilta