Julkaistu    |  Päivitetty 
Marja Mölsä

Autot kolaroivat kantatiellä Lieksassa – edellä ajava kääntyi vasemmalle, perässä ajanut ajoi kylkeen, henkilövahingoilta vältyttiin

Kantatiellä sattuneessa kolarissa vältyttiin henkilövahingoilta. Marja Mölsä Kantatiellä sattuneessa kolarissa vältyttiin henkilövahingoilta.

Lieksassa kantatiellä sattui kahden auton kylkikolari lauantaina 27.11. kello 23.30 aikoihin. Kolari ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Molemmat ajoneuvot olivat matkalla Joensuun suunnalta Lieksaan. Toinen autoista oli kääntymässä vasemmalle risteävälle tielle, jolloin takaa tuleva auto törmäsi kääntyvän auton vasempaan kylkeen ja ajautui vastaantulevan kaistan yli syvälle ojanpohjalle. Kääntymässä ollut ajoneuvo pysähtyi törmäyksen vaikutuksesta keskelle Joensuuntietä. Kummankaan auton turvalaitteet eivät lauenneet ja molemmat ajoneuvot pysyivät törmäyksen jälkeen renkaillaan.

Alueella vallitsi normaali talvinen ajokeli ja hyvä näkyvyys. Nopeusrajoitus onnettomuuspaikalla on 80 kilometriä tunnissa ja tieosuutta ei ole valaistu.

Kaksi ensihoitoyksikköä tarkasti kaikkien seitsemän onnettomuudessa osallisena olleen terveydentilan. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä kohteessa ja turvasi poliisin ja ensihoitajien työskentelyä. Pelastuslaitos tarkasti molemmat ajoneuvot mahdollisten nestevuotojen varalta ja raivasi ajoneuvoista irronneet kappaleet ajokaistalta.

Kommentoi

Hae sivuilta