play

Joukkovoimalla kiusaamista vastaan - Stop kiusaamiselle -kiertue vieraili Lieksassa

PKMANUVA:n jäsenet Aada Reijonen (oik.) ja Petrus Ahtiala, Lieksan kaupungin edustaja Juha Ryynänen ja Siun soten koulukuraattorit Heidi Hämäläinen ja Terhi Harviala kertoivat kiusaamisen vastaisesta kampanjasta K-citymarket Lieksan aulassa perjantaina.

PKMANUVA:n jäsenet Aada Reijonen (oik.) ja Petrus Ahtiala, Lieksan kaupungin edustaja Juha Ryynänen ja Siun soten koulukuraattorit Heidi Hämäläinen ja Terhi Harviala kertoivat kiusaamisen vastaisesta kampanjasta K-citymarket Lieksan aulassa perjantaina. Kuva: Martti Heikkinen

Martti Heikkinen

Kiusaamiseen pitää puuttua heti, kun sitä lasten ja nuorten keskuudessa ilmenee. Aiheeseen haluttiin kiinnittää huomiota Stop kiusaamiselle -kiertueella, joka vieraili Joensuun ja Ilomantsin lisäksi myös Lieksassa. Kyseessä on Pohjois-Karjalan maakunnallisen nuorisovaltuuston (PKMANUVA), Siun soten ja Keskon yhteistyössä järjestämä kampanja. Siinä maakunnallinen nuorisovaltuusto jalkautuu kuntiin keskustelemaan kiusaamisesta sekä keräämään ajatuksia, kuinka kiusaamista voidaan vähentää tai estää.