play

Porokylän Leipomon uuden tuotantoyksikön rakentaminen etenee Lieksassa

Porokylän Leipomon projektipäällikkö Antti Horttanainen esitteli torstaiaamuna paistopisteen linjastoa, jossa tehdään ensi keväästä lähtien ruislimppua. 
– Tämä on moderni, täysin automatisoitu linjasto. Uunit ladataan ja tyhjennetään robotilla, mutta leipä leivotaan perinteiseen tapaan käsin, Horttanainen kertoi.

Porokylän Leipomon projektipäällikkö Antti Horttanainen esitteli torstaiaamuna paistopisteen linjastoa, jossa tehdään ensi keväästä lähtien ruislimppua. – Tämä on moderni, täysin automatisoitu linjasto. Uunit ladataan ja tyhjennetään robotilla, mutta leipä leivotaan perinteiseen tapaan käsin, Horttanainen kertoi. Kuva: Martti Heikkinen

Martti Heikkinen

Rakennustyöt Lieksan Teollisuuskylään tulevan Porokylän Leipomon uusissa tuotantotiloissa etenevät. Kerantie 7:ssä sijaitseva 6 000 neliömetrin kokoinen teollisuushalli muuttuu vaihe vaiheelta moderniksi leipomoksi, josta lähtee ensi vuonna jälleenmyyjille muun muassa ruislimppua ja uutta ruispalaleipää.