play

Lautakunta: Tukipisteen valitus perusteeton

Tukipiste teki valituksen hyvinvointilautakunnan päätöksestä, joka koski kaupungin ja Tukipisteen yhteistyösopimusta kuluvalle vuodelle.

Tukipiste teki valituksen hyvinvointilautakunnan päätöksestä, joka koski kaupungin ja Tukipisteen yhteistyösopimusta kuluvalle vuodelle. Kuva: Varpu Strengell

Varpu Strengell

Hyvinvointilautakunta on 5.3. hylännyt Lieksan Tukipiste ry:n tekemän oikaisuvaatimuksen perusteettomana. Tukipiste teki oikaisuvaatimuksen hyvinvointilautakunnan päätöksestä, jolla se hyväksyi kaupungin ja Tukipisteen yhteistyösopimuksen vuodelle 2024. Tukipiste edellytti oikaisuvaatimuksessa, että sopimuksen hinnan tulee olla talousarvioon varattu 14 500 euroa, ei hyvinvointilautakunnan hyväksymän sopimuksen mukainen 13 200 euroa. Lisäksi Tukipiste oikaisuvaatimuksessaan edellytti, että sille maksetaan kilometrikorvauksen oman auton käytöstä, ja että sopimuksen sisältö tulee käydä läpi neuvottelussa, jossa ovat mukana hyvinvointikoordinaattori, maahanmuuttokoordinaattori ja -avustaja sekä Tukipisteen ja hyvinvointilautakunnan edustajat.