play

Ateriat asiakkaille kylminä – Polkka keskittää kotipalvelun asiakkaiden ruokien valmistusta Joensuuhun

Kokit Mari Nevalainen ja Tanja Liuski pakkasivat annoksia valmiiksi Partalanmäellä aamupäivällä.

Kokit Mari Nevalainen ja Tanja Liuski pakkasivat annoksia valmiiksi Partalanmäellä aamupäivällä. Kuva: Varpu Strengell

Varpu Strengell

Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy keskittää kotipalvelun asiakkaiden aterioiden tuotantoa Joensuuhun. Se tarkoittaa, että maaliskuusta alkaen myös lieksalaisten kotipalvelun asiakkaiden ateriat valmistetaan Siilaisen ravintokeskuksessa Joensuussa ja kuljetetaan sieltä Lieksaan. Viikosta 10 lähtien ateriat tulevat lieksalaisille asiakkaille kylminä ja ne pitää lämmittää itse.