play

Lieksalaisille menestystä Vierumäeltä: Maria Heikkinen Finntriathlonin sprinttikilpailun kolmas, Mika Ropponen seitsemäs

Aira-Maarit Mantsinen voitti Vierumäen sprinttikisan ennen Oona Hilkamoa (vas.) ja Maria Heikkistä. Kuva: Maria Heikkisen albumi

Martti Heikkinen

Karjalan Uimarit Triathlonia edustava Maria Heikkinen sijoittui naisten sarjassa kolmanneksi Vierumäellä järjestetyssä Finntriathlonin sprinttikilpailussa 13.8. Kilpailumatkoina naisilla ja miehillä oli 400 metrin uinti, 20 kilometrin pyöräily ja viiden kilometrin juoksu. Naisten kilpailun voitti 4pseed Triathlon Teamin Aira-Maarit Mantsinen ajalla 1.12,22. Heikkisen kolmossija tuli ajalla 1.14,26. Naisten kisaan osallistui yhteensä 78 triathlonistia.